Подновете се со ново парче облека или купете им подарок на вашите најмили од Софија.

Paradise Shoping Center е најголемиот трговски центар на балканот со внатрешна површина од 80 000 m2 и во неговиот состав влегуваат преку 350 продавници, 14 кино сали, фитнес и спа ценатр, голем број на кафетерии и ресторани, спортски центар, огpoмен супермаркет и многу забава и атракции (вештачки езера и фонтани) .

 

 • Поаѓање од Дрводекор во 04:00 часот
 • Пристигнување во Ikea Ring Mall и Decathlon околу 09:30 часот
 • Поаѓање за Paradise Shoping Centar во 13:00 часот
 • Враќање во Ikea Ring Mall и Decathlon шопинг центар  во 17:00
 • Поаѓање за Скопје во 17:30 од шопинг центар Ikea Ring Mall и Decathlon по македонско време
 • Напомена: Патниците кои сакаат да го посетат само шопинг центар Ikea Ring Mall и Decathlon  ги оставаме од моментот на пристигнување до 17:00 часот.
 • Цена 650 денари.
 • ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
  - Автобуски превоз на дадена релација
  - Придружник на патувањето 
   
  НАПОМЕНА:
  - За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
  - За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ИДЕАЛ ТРАВЕЛ

 

 • Image result for paradise shopping center

Image result for paradise shopping center