Програма на патувањето:

 • 07:00 часот состанок на групата пред Дрводекор
 • 07:15 часот тргнување кон Врање.
 • Пристигнување во Врање околу 09:00 часот.
 • Слободно време за индивидуални активности прошетки, ручек и шопинг.
 • 17:00 часот тргнување кон Скопје.
 • Цена: 300 денари.

  • ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
   - Автобуски превоз на дадена релација
   - Придружник на патувањето 
    
   НАПОМЕНА:
   - За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
   - За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ИДЕАЛ ТРАВЕЛ