Секојдневен превоз со вип минибуси на релација Скопје Банско Скопје.

Тргнување од Скопје (Дрводекор) во 06:00 часот.

Тргнување од Банско во 12:00 часот.

2480 денари повратен билет.

1800 денари билет во еден правец.Фотографија на Inex Travel / Инекс Травел.

Фотографија на Inex Travel / Инекс Травел.