ВЕНЕЦИЈА -МИЛАНО -ВЕРОНА

ВЕНЕЦИЈА -МИЛАНО -ВЕРОНА

Цена: 6 000 денари.

ИСТАНБУЛ ВО ДЕКЕМВРИ

ИСТАНБУЛ ВО ДЕКЕМВРИ

Промо цена 4650 ден.