ВИКЕНД ПАТУВАЊА

РИЛСКИ МАНАСТИР   (БУГАРИЈА)

РИЛСКИ МАНАСТИР (БУГАРИЈА)

Рилски манастир+Благоевград

ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

(Манастир Св.Јоаким Осоговски)

ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

(Св.Јован Бигорски,Рајчица и Вевчани)

ПОСЕТА НА ОСТРОШКИ МАНАСТИР И БУДВА

ПОСЕТА НА ОСТРОШКИ МАНАСТИР И БУДВА

ЦЕНА: 1600 ДЕН.